Lindi më 1959, në Tiranë. U arrestua më 7 shkurt 1988. Më 30 mars 1988, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes të mbetur në fazën e përgatitjes» dhe e dënoi me 7 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45, FL. 34-35.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.