Lindi më 1941, në Vlorë. U arrestua më 22 qershor 1960. Më 21 tetor 1960, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi "për tentativë arratisjeje", me 15 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë. U lirua më 28 qershor 1973.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45, FL. 51
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.