Lindi më 2 maj 1910. U dënua dy herë për motive politike, prej 12 dhjetorit të vitit 1944 deri më 17 janar 1958, dhe prej 3 marsit 1959 deri më 10 dhjetor 1967.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 276
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.