Lindi më 1973 në Durrës. Më 30 maj 1994, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vuajtjes së dënimit për motive politike të Ledio Gjonit, nga 17 marsi 1989 deri më 25 shkurt 1991, sipas vendimit nr. 48 të Gjykatës, më 17 mars 1989.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 171-172
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.