Lindi më 1924, në Shkodër. Më 1 shtator 1945, me vendim nr. 192, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi për “krime kundër shtetit”, me 2 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për aq kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 580-581
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.