Lindi më 1941, në Juban, Shkodër. Arrestuar më 15 tetor 1979. Më 28 dhjetor 1979, Gjykata e Shkodrës e dënoi për «agjitacion e propagandë kundër shtetit dhe diktaturës së proletariatit», 9 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 224.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.