Lindi më 1918, në Vig, Shkodër. Më 13 janar 1953, Gjykata e Tiranës e dënoi si "bashkëpunëtor, strehues dhe furnizues i diversantëve", me 7 vjet burg dhe heqjen e të drejtave elektorale për 2 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 7. Fl. 408-409
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.