Lindi më 20 gusht të vitit 1960, në fshatin Arzë të Devollit. Më 31 mars 1980, Gjykata e Qarkut të Korçës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor, të kryer në bashkëveprim» dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie. U lirua më 8 gusht 1982.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 389.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.