Lindi në 1924, në Berat. Arrestuar më 22 janar 1945 nga Divizioni i Mbrojtjes së Popullit, si kriminel lufte. Më 1 nëntor 1945, me vendim nr. 280, Komisioni Hetimor i Krimeve të Luftës e dënoi për "sabotim lufte të popullit duke qenë komandant i rinisë së ballit" me 2 vjet burg me kusht dhe lirohet menjëherë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 590; AMB, Divizioni i Mbrojtjes Popullit, D. 15
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.