Lindi më 1940, në Peshkopi. Më 28 prill 1958, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për "arratisje në Jugosllavi", me 10 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme, pjesës së tij.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 12, Fl. 5-6
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.