Datëlindja: 1904. Vendbanimi: Prishtë, Skrapar. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 6 qershor 1947. Dënuar: 5 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka bashkëpunuar me Ballin dhe ka fshehur armë

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.