Lindi më 1926, në Vuno të Himarës. Më 6 nëntor 1953, me vendim nr. 638, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 5 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45, f. 116-17
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.