Lindi më 1942, në Konispol të Sarandës. Më 16 korrik 1963, me vendim nr. 53, Gjykata e Sarandës e deklaroi fajtor për "arratisje nga vendi i internimit" dhe e dënoi me 4 vjet e 1 muaj burg. Më 18 janar 1963, me vendim nr. 1, Gjykata e Gjirokastrës vendosi mjekim të detyruar të të pandehurit dhe mbylljen e tij në institucionin psikiatrik të Vlorës.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 69, f. 46-47.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.