Lindi më 1941, në Krujë. Më 7 tetor 1960, me vendim nr. 127, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje jashtë shtetit" dhe e dënoi me 13 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 50, FL. 17-18
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.