Lindi më 1910, në Pogradec. Më 5 korrik 1946, me vendim nr. 159, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi bazuar në ligjin "Mbi sabotatorët e luftës dhe të pushtetit", neni 1, dhe ligji "Mbi ndalimin e tregëtisë së arit", neni 4, me 30 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës civile e politike.

Burimi: AISKK, F. 286, V. 2
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.