Lindi në vitin 1922, në Shkodër. Me vendim nr. 83, datë 1 mars 1957, Gjykata e Rrethit të Tiranës e dënoi për "agjitacion e propagandë kundër shtetit", me 8 vjet burg, humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet dhe konfiskimin e pasurisë të tundshme e të patundshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 32
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.