Lindi në Dukagjin, më 5 prill 1882. Me vendim nr. 494, datë 19 tetor 1946, Gjykata Ushtarake Shkodër e deklaroi fajtor për «krime kundër shtetit» dhe e dënoi me 3 vjet burgim, si dhe me humbjen e të drejtës elektorale baraz me kohën e dënimit. Me dekret 819, datë 27 prill 1949 të Presidiumit të Kuvendit Popullor i falet dënimi.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2015), 177
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.