Lindi më 5 shkurt 1908, në Kakodhiq të Sarandës. Me vendim nr. 289, 13 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor se "është vënë në shërbim të spiunazhit grek" dhe e dënoi me 4 vjet burg dhe punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 164
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.