Lindi më 1936, në Glinë, Gjirokastër. Më 15 qershor 1957, me vendim nr. 23, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për “tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes", me 18 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 120-121
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.