Lindi më 2 mars të vitit 1954, në Himarë. Më 30 maj 1985, Gjykata e Rrethit të Vlorës e deklaroi fajtor për «krijimin e një organizate antisocialiste, për diversion, agjitacion e propagandë kundër shtetit dhe për moskallzim krimi kundër shtetit», ndaj e dënoi me 25 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 705.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.