Lindi në Shkodër, më 8 maj të vitit 1968. U arrestua më 2 shkurt 1990 dhe më 30 prill të po atij viti, Gjykata e Lartë e dënoi me katër vjet heqje lirie për «agjitacion e propagandë kundër shtetit». U lirua më 10 janar të vitit 1991.

U gjykua me një grup prej 10 vetash që akuzoheshin për krime kundër shtetit dhe kishin të bënin me lëvizjet antikomuniste në Shkodër në datat 11-14 janar 1990.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 801.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.