Lindi në Mavrovë të Vlorës, më 28 janar të vitit 1888. Me vendim nr. 55, datë 9 maj 1945, Gjykata Ushtarake e Vlorës e deklaroi "kriminel lufte" dhe "armik të popullit" dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie, si dhe humbjen e të drejtave qytetare e politike baraz me kohën e dënimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 296
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.