Lindi më 1913, në Kosovë. Më 27 shkurt 1951, me vendim nr. 108, Gjykata Tiranë e dënoi për «tentativë kalimi të kufirit», me 1 vit burg dhe 500 lekë gjobë. Me vendim nr. 24, datë 16 mars 1977, Gjykata Berat e dënoi për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit”, me 10 vjet burg, konfiskim pasurie 12 copë monedha floriri dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 235.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.