Lindi më 1885, në Durrës. Më 20 janar 1951, me vendim nr. 19, Gjykata e Durrësit e dënoi për “mosshlyerje detyrimi, për sabotim”, me 5 vjet burg, konfiskim pasurie dhe punë të detyruar. Vdekur në burg.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 76-77
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.