Lindi më 1932, në Stamboll, Turqi. Më 9 shtator 1966, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 143.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.