Lindi në Tiranë, më 16 prill 1926. Me vendim nr. 91, datë 15 prill 1946, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi "armik të popullit" dhe e dënoi me 6 vjet burgim, si dhe humbjen e të drejtës elektorale baraz me kohën e dënimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 144
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.