Lindi më 15 gusht të vitit 1922 në Martanesh. Më 11 Shtator 1948, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për «krime kundër shtetit» dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 231.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.