Lindi më 1906 në Zogaj të Peshkopisë. Më 5 gusht 1946, Gjykata Ushtarake e deklaroi fajtor si "vegël qorre të kriminelëve të luftës" dhe e dënoi me 2 vjet burg, si dhe humbjen e të drejtave qytetare e politike baraz me kohën e ndëshkimit

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 215
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.