Lindi në Bajzë, në vitin 1912. Me vendim nr. 14, datë 17 janar 1947, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor për «krime kundër shtetit dhe popullit» dhe e dënoi me 10 vjet burgim, konfiskim të pasurisë, si dhe humbjen e të drejtës civile e politike.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 188
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.