Lindi më 1939, në Durrës. Ka vuajtur burg për arsye politike. U arrestua më 3 gusht 1977 dhe u lirua më 14 nëntor 1982.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2015), 169
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.