Lindi në Gjorm, më 12 janar 1913. Më 5 mars 1993, administrata e burgjeve vërtetoi që u arrestua për motive politike më 19 nëntor 1945 dhe u lirua më 28 prill 1949.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 284
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.