Lindur në Krujë 1919. I përket familjes Meçe me reputacion në qytetin e Krujës. I pajisur me kulturë demokratike nuk pajtohet me format e drejtimit të rregjimit komunist. Kundërshtar i vendosjes së diktaturës komuniste. Arrestohet në vitin 1946 dhe dënohet 10 vjet burg si antikominst. Lirohet 1951

Përgatitur nga Beniamin Bakalli 

Burimi: Përgatitur nga Beniamin Bakalli 
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.