Lindi në vitin 1920, në Gjirokastër. Më 29 prill 1988, me vendim nr. 237, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandë kundër pushtetit" dhe e dënoi me 4 vjet burg dhe heqjen e dekoratave. U fal me dekretin nr. 7338, datë 20 nëntor 1989, të Presidiumit të Kuvendit Popullor.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 248
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.