Lindi më 1913, në Hekal, Mallakastër. Më 20 korrik 1945, me vendim nr. 20, Gjykata Ushtarake Fier e dënoi si “pjesëmarrës në organizatën e Ballit Kombëtar”, me 30 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë. Ka qenë i internuar në kampin e Kuçit, Vlorë.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.