Datëlindja: 1908. Vendbanimi: Poloskë, Korçë. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 27 maj 1945. Dënuar: 15 vite. Zbritje dënimi: 10 vite. Akuza: ka qenë ballist dhe ka luftuar LNÇL

 

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.