Lindi më 7 gusht të vitit 1921, në Martanesh. Më 11 shtator 1948, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi "armik të popullit dhe kriminel lufte" dhe e dënoi me shtatë vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 576.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.