Lindi në Vlorë, në vitin 1907. Me vendim nr. 180, datë 25 tetor 1945, Gjyjkata Ushtarake e Vlorës e deklaroi "kriminel lufte" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie. Me vendim nr. 182, datë 21 shtator 1950, Gjykata Ushtarake e Gjirkastrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe "moskallëzim të krimeve kundër shtetit", dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, konfiskim të pasurisë, si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 410
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.