Lindi më 1943, në Salari, Tepelenë. U arrestua më 6 korrik 1963. Më 10 tetor 1963, me vendim nr. 138, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për «vepra përgatitore për të kryer krimin e tradhëtisë ndaj atdheut» me 12 vjet burg, konfiskimin e pasurisë të pjesë së tij dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 226.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.