Intelektuar i arsimuar jashtë. Vinte nga një familje tregtarësh dhe patriotësh. Gjatë komunismit, anëtarët e saj u pushkatuan, u burgosën, u internuan dhe pasuria iu sekuestrua. Hazbiu u dënua me 10 vjet burg dhe u detyrua të punonte në tharjen e kënetës në Maliq, Terbuf etj..

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.