Datëlindja: 1904. Vendbanimi: Mullagjesh, Elbasan. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 30 gusht 1949. Dënuar: 10 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka strehuar dhe ka furnizuar kriminelët

 

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.