Lindi në Shkodër, më 10 shkurt 1886. Me vendim nr. 34, datë 21 mars 1946, Gjykata e Rrethit Shkodër e deklaroi fajtor për «krime kundër shtetit» dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, konfiskim të pasurisë, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë. U dënua me burg si «armik i popullit». Më 1949 iu fal pjesa e mbetur e dënimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 148.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.