Lindi në vitin 1935, në Tiranë. Më 12 mars 1951, me vendim nr. 55, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor "për tentativë arratisje" dhe e dënoi me 1 vit privim lirie. Më 18 shtator 1959, me vendim nr. 57, Gjykata e Qarkut të Tiranës e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie. U lirua më 31 janar të vitit 1965 për plotësim kohe.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 184
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.