Bashkëshortja e Ismail Golëmit. Lindi në fshatin Golëm të Kurveleshit, më 7 janar të vitit 1912. U arrestua në vitin 1946, e u akuzua për komplot për vrasjen e Shefqet Peçit. Pas totrurash çnjerëzore, më 2 nëntor 1946, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtore dhe e dënoi me 11 vjet heqje lirie. U lirua më 1 dhjetortë vitit 1957.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 489-490
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.