Lindi më 1890, në fshatin Lazarat të Gjirokastrës. U arrestua me 14 nëntor 1950. Më 27 nëntor të po atij viti, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor "për furnizimin e të arratisurve" dhe e dënoi me 5 vjet privim lirie dhe humbjen e të drejtës së pensionit si nënë dëshmori.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 465-466
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.