Lindi më 1942, në Mitrovicë të Kosovës. U arrestua më 15 shtator 1974. Me vendim nr. 563, datë 29 dhjetor 1974, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 3 vjet burg

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 363
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.