Lindi më 1911, në Fier. Më 2 shkurt 1945, Gjykata Ushtarake Fier e dënoi si “armik i popullit dhe kriminel lufte“, me 15 vjet burg, punë të detyruar, konfiskim pasurin dhe humbjen e të drejtave politike dhe civile për aq kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 214
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.