Lindi më 1904, në Berat. Më 23 gusht 1949, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor "për bashkëpunim me të arratisurit" dhe e dënoi me kohën e paraburgimit nga 12 gushti i vitit 1948 deri më 28 mars 1949.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 682-683
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.