Lindi më 1907, në Hoxhas, Shijak. Më 21 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi "për faje kundër popullit dhe shtetit", dhe "se ka ndihmuar kriminelët e arratisur", me 5 vjet burg, punë të detyruar, dhe humbjen të drejtave civile e politike për aq kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 203
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.