Lindi në fshatin Gllavë të Tepelenës, më 14 janar të vitit 1887. Më 16 tetor 1945, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi "kriminel lufte dhe armik të popullit", dhe e dënoi me tre vjet burg. Më 15 nëntor 1951, po kjo gjykatë e dënoi me tetë vjet heqje lirie

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 355-356
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.