Lindi më 1903, në Pogradec. Më 14 dhjetor 1951, me vendim nr. 236, Gjykata
Ushtarake Territoriale e dënoi “për arratisje në një shtet armik“, me 15 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 8. Fl. 35-36
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.